Support Priser Oversigt Profil Kontakt Kontakt
 

 » Reiki

 

Forside

Forældre og børn
Parforholdet
Skilsmisse
Den enlige forsørger
Angst depression  
Chok og traumer
Coaching/supervision 
Grupper
Kurser/undervisning
Healingsmassage
Zoneterapi
Reiki
Mindfuldness
Positiv tænkning
Hjælp dit held
Regressionsterapi
Udviklingsgrupper
Trivsel virksomheden
Kontakt  

Reiki

Reiki som behandlingsform:

Me Reiki kan vi give hele, selvstændige behandlinger SOM VIRKER. Ki-energi, den universelle energi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Hjælper der, hvor vi selv og klienten står. Reiki er katalysator for de helbredende processer.

 Reiki understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupresur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dyr og planter.

Reiki gives ved at behandleren lægger hænderne forskellige steder på kroppen, men klienten ligger på briksen. Herudover bruges Dr. Usuis gamle symboler, så der kommer yderligere energi i behandlingerne. Fjernhealing og renselse af huse er ligeledes en mulighed.

Reiki er en udviklingsvej

Den øgede energistrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere og at livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhend, hvor vi mest har behov for at være og accepterer alle processer i vor udvikling. Derfor er Reiki også en kilde til daglig glæde og taknemlighed.

Reiki er ikke i modstrid med NOGEN RELIGION ELLER MEDITATIV praksis

 

Reiki helbredelsesevner vidregiver s af en en Reikimester.

Reiki komme fra Japan. Dr. Usui som var forstander for et kristent præsteseminarium i Kyoto, genopdagede Reiki i de ca. 2500 år gamle sanskrit sutras (Buddistiske hellige skrifter)

Reiki giver vores tanker større kraft, vores ord større vægt og vor kærlighed en større rækkeevne. Reiki bringer os i tættere kontakt med hvem vi selv er – og viser os større dybde i forhold til andre. Og idet vi hjælper andre med deres sysdomme, sorger og smerter, lærer vi samtidig, at hjælpen går begge veje.

 

 


 
til toppen Fagerkærsvej 7, Gerlev 3630  Jægerspris Tlf.: 2534 9840 -  E-mail: Birgitte@rostoch.dk