Support Priser Oversigt Profil Kontakt Kontakt
 

 » Privat

 

Forside

Forældre og børn
Parforholdet
Skilsmisse
Den enlige forsørger
Angst depression  
Chok og traumer
Coaching/supervision 
Grupper
Kurser/undervisning
Healingsmassage
Zoneterapi
Reiki
Mindfuldness
Positiv tænkning
Hjælp dit held
Regressionsterapi
Udviklingsgrupper
Trivsel virksomheden
Kontakt  

Privat

Birgitte Rostoch, født i 1969 og har en datter fra 2001 og en søn fra 2004. Er fraskilt og bor sammen med min nye sammenbragte familie. Er født og opvokset i Ørslev ved Vordingborg og bosiddende i Gerlev ved Jægerspris.

Fagligt:
Uddannet socialpædagog i 1993 og har arbejdet en del år på døgninstitution for børn og unge, hvor jeg bl.a. har deltaget i et 3-årigt uddannelsesforløb i miljøterapi.
jeg er uddannet interkulturel konfliktmægler 2008
Har arbejdet på familiebehandlingsinstitution i København og har gennem 6 år arbejdet med familiebehandling/terapi i et familie hus i Holbæk, som var en forebyggende foranstaltning for familier med børn fra 0-18 år. Arbejdet bestod af familierådgivning/terapi, grupper (børn/voksne) individuelle samtaler, parterapi/rådgivning m.m. Herudover åben anonym rådgivning af Holbæk kommunes borgere. Har haft en del af mine timer i projekt "En god start", der arbejder med de tidlige relationer mellem forældre og deres børn bl.a. via grupper.
Arbejder nu på en døgnfamiliebehandlings institution i Greve.

Uddannelser.

Har en 2½ årig uddannelse i Bioenergitik og kropsorienteret psykoterapi og blev færdig med 3 årig familieterapeutisk uddannelse fra Kempler Instituttet i 03. Under begge uddannelser, har jeg arbejdet med familier/klienter udefra under supervision og har selv gået i egenterapi og arbejdet med relationerne i egen familie, så jeg ved, hvad det vil sige at sidde i den stol, hvor man har brug for hjælp.
Herudover har jeg en overbygning i systemisk strukturel familieterapi og en i chok og traumebehandling fra Bodynamic.

Uddannet supervisior fra Kempler Instituttet i 2009.

Er endvidere uddannet zoneterapeut, Reiki healer, følelsesforløsende regressionsterapeut og har mange kurser i healingmassage.

Arbejder som gruppeleder for Familielaboratoriet, hvor jeg holder seminar (undervisning og rådgivning) omkring samspillet i familien og familiens trivsel.

Er konsulent for Kempler Instituttet og kommende underviser på instituttet..

Er medlem af psykoterapeutforeningen.

 

 

Birgitte rostoch


 
til toppen Fagerkærsvej 7, Gerlev 3630  Jægerspris Tlf.: 2534 9840 -  E-mail: Birgitte@rostoch.dk