Support Priser Oversigt Profil Kontakt Kontakt
 

 » Den enlige forsørger

 

Forside

Forældre og børn
Parforholdet
Skilsmisse
Den enlige forsørger
Angst depression  
Chok og traumer
Coaching/supervision 
Grupper
Kurser/undervisning
Healingsmassage
Zoneterapi
Reiki
Mindfuldness
Positiv tænkning
Hjælp dit held
Regressionsterapi
Udviklingsgrupper
Trivsel virksomheden
Kontakt  

Den enlige forsøger

Den enlige forsørger:
Skyldfølelse og dårlig samvittighed kan hurtigt komme til at præge dig og dine børns hverdag efter et brud med barnets/børnenes far og det at stå alene med et stort ansvar kan være ensomt, hvor du kan have brug for at få vendt tingene med en udefra.

Undertiden befinder vi os pludselig i situationer, hvor livet føles ulideligt tungt og hvor vi har svært ved at se meningen med det hele og spekulerer på hvordan vi kan få noget positiv livsenergi ind i tilværelsen igen.

Eller vi står i situationer, hvor reaktionsmønstre, der har været virksomme i vores barndom pludselig er uhensigtsmæssige som voksne og som vi kan have brug for at bearbejde og finde nye måder at begå os på. De forsvar vi opbyggede som børn var en nødvendighed for at overleve, men kan hæmme os i vores voksentilværelse.

Vi kan have traumatiske barndomsoplevelser, chokoplevelser igennem livet eller står i en aktuel krisesituation i vores liv.

Det at have en at dele problematikkerne med som bliver vidne til ens liv, kan være en hjælp. Det er dig som skal finde vejen frem - jeg kan støtte dig i processen bl.a. ved at lære dig at lytte til dig selv.

Det overordnede mål med psykoterapien er at skabe forandring og få nye handlemuligheder. At få øje på egne kvaliteter, så livskvaliteten kan øges.

Der gøres brug af forskellige indgangsvinkler, såsom:

-        Samtale ud fra et humanistisk, eksistentielt grundlag

-       Kropsorienteret psykoterapi

-       Tegneterapi

-       Drømme

-       Kropsøvelser

Der tages løbende stilling til, hvad der vil være mest relevant.

 

 

 


 
til toppen Fagerkærsvej 7, Gerlev 3630  Jægerspris Tlf.: 2534 9840 -  E-mail: Birgitte@rostoch.dk